Manisa'da kazanan çıkmadı

Manisa'da kazanan çıkmadı





Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın önemli maçlarından biri Akhisar ile Trabzonspor arasındaydı. Karşılaşma iki güzel golle 1-1 sona erdi.

Manisa'daki karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı. İki takımın da orta sahada kontrollü oynaması sonucunda ortaya önemli bir pozisyon çıkmazken, ilk gol Süper Lig'in iki formda isminin organizasyonu sonucunda geldi. 23. dakikada Bilal'in ortasında Gekas nefsi bir kafayla takımını öne geçirdi. Bu gol gekas'ın 9. golü olarak kayıtlara geçerken, Yunan yıldızın gollerinden 5'inin asisti Bilal'den geldi.
 
Bu gole karşılık 10 dakika sonra geldi. Bordo mavili takımın yükselen isimlerinden Mehmet Ekici, ceza sahası dışından nefis bir şutla skora dengeyi getirdi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar bir türlü gol getirrmedi ve  karşılaşma 1-1 sona erdi.

Böylece Akhisar haftayı 14 puana yükselirken, Trabzonspor 8. haftayı 9 puanla tamamladı.

Akhisar Belediyespor: 1 - Trabzonspor: 1

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Süleyman Abay, Cemal Bingül, Arkın Akgöl

Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Ahmet Cebe, İsmail Konuk, Uğur Demirok, Güray Vural, Ntibazonkiza (Dk. 75 Mehmet Akyüz), Djoum, Zokora, Bruno, Bilal Kısa, Gekas 

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Majeed (Dk. 86 Constant), Medjani, Salih Dursun, Yusuf Erdoğan (Dk. 77 Sefa Yılmaz), Mehmet Ekici, Cardozo (Dk. 72 Yatabare)

Goller: Dk. 23 Gekas (Akhisar Belediyespor), Dk. 32 Mehmet Ekici (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Bruno, Dk. 46 Ntibazonkiza (Akhisar Belediyespor), Dk. 10 Musa Nizam, Dk. 44 Salih Dursun, Dk. 66 Mustafa Akbaş (Trabzonspor)