Akhisar maçına Celtic ayarı!

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi'nde Celtic ile deplasmanda berabere kalarak gruptaki ilk puanını alan Fenerbahçe'de gözler, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanancak Akhisar Belediyespor maçına çevrildi. 
 
Celtic maçında Volkan Şen'in yerine Fernandao'yu aldıktan sonra çift forvetli sisteme geçen ve etkili olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'nın, Akhisar Belediyespor karşısına da bu anlayışla çıkacağı öğrenildi. 
 
Van Persie ve Fernandao'yu birlikte oynatmayı düşünen Portekizli teknik adamın, bu iki oyuncunun arkasında Diego Ribas'a görev vereceği ifade edildi. Pereira'nın, Diego'nun 11'e dönmesi nedeniyle Ozan Tufan'ı yedek kulübesine çekeceği belirtildi.
 
Gerek Beşiktaş gerekse de Celtic maçlarında yenilen goller nedeniyle Alves ve Kjaer ile görüşme yapacak olan Vitor Pereira'nın, savunmanın zamanla oturacağını belirtip, moral vereceği gelen haberler arasında. 
 
Beşiktaş ve Celtic maçlarında Şener'in savunduğu kanattan gelen ataklardan rahatsız olan Portekizli teknik adamın, genç oyuncu ile görüşeceği ve hatalarını anlatacağı öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe