Akhisar maçı öncesi kırmızı alarm!

Video yükleniyor...

1 hafta aradan sonra Gaziantepspor'u yenerek yeniden zirveye ortak olan Galatasaray'da gözler kupada oynanacak Medicana Sivasspor maçına çevrildi. 
 
Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Gaziantepspor maçı sonrası oyuncularına teşekkür ederken, liderlik stresinin maça yansımasından şikayetçi oldu. Genç teknik adamın, "Türkiye'nin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birisiniz. Bir an önce gol atmak için telaş ediyorsunuz. Sabırlı futbol bizi hedefe götürecek" ifadelerini kullandığı öğrenildi. 
 
Galatasaray ara vermeden kupada oynanacak Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına başlarken, teknik heyeti hafta sonunda oynanacak Akhisar Belediyespor maçı düşündürüyor. 
 
Melo'nun sarı kart cezalısı olması, Hamit Altıntop'un da durumunun belirsizliğini koruması orta sahada oynayacak isim konusunda teknik heyeti zorluyor. 
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Yekta Kurtuluş ve Dzemaili'yi Akhisar Belediyespor maçı için hazırladığı ve bu iki isimden birine forma şansı vereceği belirtiliyor
 
Galatasaray'da Gaziantepspor'a filelerine kritik bir gol atan Hakan Balta'nın ilginç bir özelliği de ortaya çıktı
 
Tecrübeli futbolcu bundan önce sarı kırmızılı formayla attığı gollerle takımının şampiyonluğuna önemli bir katkı sağladı. 
 
Genelde sezon içinde 1 gol atan Hakan Balta gol attığı sezonlarda hep şampiyonluk kupasını da kaldırma başarısını gösterdi. 
 
2008-2009 sezonunda Gençlerbirliği'ne, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye ve 2012-2013 sezonunda yine Gençlerbirliği ağlarını sarsan milli futbolcu ilginç bir istatistiğe de imza attı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray