Aguero'nun klavyesi böyle olur

Video yükleniyor...

Arjantin’de küçük bir çocuk Kum Kum adındaki bu çizgi filme deli oluyordu. Annanesi ve dedesi de onu Kun diye çağırmaya başladılar. Adı öyle kaldı, büyüdü koca adam oldu, futbolcu oldu, formasının sırtına Kun diye yazdırdı.

Sergio Kun Aguero, Premier Lig tarihine adını kalın harflerle kazıdı.

2015-2016 sezonu Avrupa’da hat-tricklerle başladı. Tüm üst düzey liglerde neredeyse her hafta bir futbolcunun hat-trick yaptığı maçlara tanıklık ettik.

Ancak bazı sıradışı oyuncular devreye girdiler ve adeta “bahsi yükselttiler”

Önce Cristiano Ronaldo, Espanyol karşısında 5 gol kaydetti.

Ardından Bayern Münih’in gol makinesi Robert Lewandowski, yalnızca 9 dakikada kaydettiği 5 gol ile dünya rekorunu ele geçirdi, en hızlı 5 gol atan futbolcu oldu.

Ronaldo’nun 5 gollü performansından 22 gün sonra, bu kez Manchester City’nin sezona suskun başlayan Arjantinlisi Sergio Aguero çıktı sahneye ve adeta Newcastle United’a patladı.

20 dakika içerisinde 5 gol, Aguero’nun Lewandovski’yi geçmesine yetmedi ama dünya rekoru listesine iki numaradan giriş yaptı. Öte yandan Premier Lig’de bir maçta 5 gol atan 9. futbolcu olarak kayda geçerken, Premier Lig tarihinin en hızlı 5 golü ünvanını ele geçirdi.

Sergio Aguero, tüm takım arkadaşları tarafından imzalanmış maç topu kolunun altında, mikrofon başına geçtiğinde, kendisi de 5 gollü performansına şaşırmış görünüyordu.

Maradona’nın torununun babası… Formasında çizgi film karakteri yazan, Otobiyografisinin önsüzünü Messi’nin kaleme aldığı bir adam…

Sergio Aguero, inanılmaz yetenekli bir futbolcu olmasının yanı sıra oldukça da ilginç bir karakter.

Hal böyle olunca, Aguero’nun iletişim şekli de sıradışı oluyor.

Görüntülerimiz Arjantin milli takımı kampından… Aguero, twitter üzerinden kendisine sorularını gönderen taraftarlara cevap yazıyor.

Klavye dokunmatik, ama topla!