Advocaat'ı düşündüren tek nokta Volkan Şen'in cezası

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Gaziantepspor'u Ülker Stadı'nda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de gözler, Avrupa Ligi'nde oynanacak Feyenoord maçına çevrildi.

Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Zorya Luhansk ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe için Kadıköy'de oynanacak Feyenoord maçı büyük önem taşıyor.

Gruptaki ikinci maçını kazanmak isteyen Sarı Lacivertliler, Avrupa arenasında avantajlı duruma gelmenin hesaplarını yapıyor.

İlk maçında Manchester United'ı mağlup ederek ses getiren Hollanda ekibini, taraftarı önünde mağlup etmeyi planlayan Sarı lacivertliler, grubun üçüncü ve dördüncü haftasında oynanacak Manchester United maçlarına moralli çıkmak istiyor.

Sarı Lacivertliler'in teknik direktörü Dirk Advocaat, Gaziantepspor karşısında sahaya sürdüğü kadrounun performansından memnun kalırken Hollandalı taktisyenin ideal onbirini bulduğu öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcı Feyenoord maçında kazanan onbirini büyük ölçüde koruyacak.

Advocaat'ı Feyenoord maçı için düşündüren tek nokta ise Volkan Şen'in cezası..

Milli futbolcunun, Avrupa Ligi'nde cezalı olduğu için Feyenoord'a karşı oynayamayacak olmasından dolayı Advocaat'ın sol kanatta yapacağı tercih merak ediliyor.

Moussa Sow'un kanatlarda kullanılmak için önemli bir alternatif olduğunu düşünen Hollandalı teknik adam, oyun formasyonu nedeniyle orjinal bir kanat oyuncusu ile sahaya çıkmayı planlıyor. Advocaat'ın bu sebeple; Miroslav Stoch'u da bu bölgede görevlendirebileceği gelen haberler arasında...

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Kayserispor - Çaykur Rizespor maç özeti ve sonucu