Adana Demir seri peşinde

Adana Demir seri peşinde
TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "(2-3 maçlık 3 puan serisi) diyoruz ama 3 puanımızın da silineceğini düşünürsek, onu bir yerlerden telafi etmemiz gerekecek. İnşallah bu da Ümraniyespor maçında olur." ifadelerini kullandı.

İpekoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ligin 9. haftasında, deplasmanda yapacakları Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Geçen hafta Elazığspor maçında alınan 3 puanın önemine değinen İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Yoğunluk derecesi yüksek olan bir maçtan 3 puan ile ayrılmak bizi mutlu etti. Her maçın ayrı bir hikayesi ve senaryosu var. İnşallah Ümraniyespor maçında da doğru bir senaryo karşımıza çıkar. '2-3 maçlık 3 puan serisi' diyoruz ama 3 puanımızın da silineceğini düşünürsek, onu bir yerlerden telafi etmemiz gerekecek. İnşallah bu da Ümraniyespor maçında olur. "Ümraniyespor maçının İstanbul'da, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olmasıyla ilgili İpekoğlu, "Büyük bir saha. Böylesine büyük sahalarda özellikle takım savunması anlamında ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Enine boyuna geniş bir alan olduğu için daralmalarda ciddi sıkıntılar olabilir. Ben her iki takım açısından da avantaj ya da dezavantaj olacağını düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.