"Adamlıklarından şüphe ederim"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor sonrasında FBTV’ye açıklamalarda bulundu. Konsantre olduklarında yenemeyecekleri takım olmadığını ifade edn Volkan, kendisi aleyhindeji tezahuratlar için ise, "Beni rakip seyircinin yuhalaması, küfür etmesi beni maça bağlar motive eder. Ancak işin içine annem, babam, eşim çocuğum karışınca onların adamlıklarından şüphe ederim." dedi.

Volkan Demirel, FB TV'ye verdiği röportajda Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında Bursaspor taraftarının kendisine yaptığı kötü tezahüratlarla ilgili, "Kötü tezahüratlara artık alıştım. 'Vatan haini' ya da başka türlü şeylere de alıştık. Ancak eşimin ve annemin adını söylüyorlar. Bu şekilde küfür ediyorlar. Bursa'da dün çok güzel bir taraftar vardı. Bursaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Bütün taraftara da bunu mal etmemek lazım ama bazı kendini bilmezler benim aileme dil uzatıyorlar. Onların adamlıklarından ve örf ve adetlerinden şüphe ediyorum. Bunu yapan insanların bir aile terbiyesi almadıklarını düşünüyorum. Çünkü almış olsalar böyle tezahüratlar yapmazlar" ifadelerini kullandı.

"Vatan haini ilan ediyorlarsa kendi sayelerinde oldu"
Volkan Demirel, yeşil-beyazlı taraftarların milli maça çıkmadığı için kendisine "vatan haini" diye tezahürat yapmasını şu sözlerle değerlendirdi:

"Bana 'vatan haini' diyorlar. Beni vatan haini ilan ediyorlarsa kendi sayelerinde oldu. Ben milli formayla sahaya çıkmışım. Benim kalesini koruyacağım tribünler bana böyle şekilde hakaret ederse gereğini yaparım diye düşünüyorum. Bazı yerlerde 'kendi sahasını neden terk etmiyor?', diyorlar. Ancak rakip seyircinin yuhalaması, küfür etmesi beni maça bağlar, motive eder. Benim kalesini koruyacağım insanlar bana küfür ederse kusura bakmasınlar ben o mücadelede bulunmam. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum. Beni her zaman desteklediler, beni hep saymış ve sevmişlerdir."

"Vatan hainliği denmesini kendileri yarattılar" diyen Volkan, "Ancak işin içine annem, babam, eşim çocuğum karışınca onların adamlıklarından şüphe ederim. Eğer insansalar dışarıda yüzüme söylerler. Dışarıda gördüklerinde de 'Volkan ağabey fotoğraf, Volkan ağabey forma var mı?' diye geliyorlar yanımıza. O yüzden Türk insanı kim tepedeyse, kim işini iyi yapıyorsa bu şekilde tepki görüyor" şeklinde konuştu.

Bursaspor karşısında skora yönelik futbol oynadıklarını aktaran tecrübeli kaleci, Spor Toto Süper Lig'de 1-1 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçıyla ilgili ise, "Kaybetmiş olduğumuz iki puan bizi biraz da olsa geride bıraktı. Fenerbahçe taraftarını sevindirmek istiyoruz ve önümüzde altı maç var. Arada elbette iş kazaları olacaktır, 6 maçın 6'sını da kazanacağımızın garantisi yok, aynısı rakiplerimiz için de geçerli. Biz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. 1 puan gerideyiz ancak önümüzde 18 puan var. Hem ligde hem de kupada istediğimizi alıp Fenerbahçe taraftarını sevindirmek için elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.