Dev maçta Mourinho güldü! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Premier Lig'in 11. haftasında Liverpool lider Chelsea'yi Anfield Road'ta ağırladı. 
 
Heyecanlı bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan takım 2-1'le Chelsea oldu. Karşılaşmaya iki takım da çeşitli pozisyonlarla başladı. Maçın 9. dakikasında ise sahneye Emre Can çıktı. Uzaktan sert bir şut gönderen başarılı oyuncu, vuruşu defansa çarpınca takımını 1-0 öne geçirdi. 

Golden sonra ise lider Chelsea Liverpool üzerinde baskısını arttırdı. 14. dakikada Cahill'in vuruşu Liverpool kalecisi Mignolet'e de kaldı ancak Mignolet topla birlikte kale çizgisini geçince karşılaşmanın hakemi gol çizgisi teknolojisinin de yardımıyla golü verdi ve skor 1-1 oldu. 

İki takım da pozisyonlar yakalamasına rağmen maçın ilk devresinde başka gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle gitti. 2. yarıda da Chelsea'nin sahada gözle görülür bir üstünlüğü vardı. 
Karşılaşmanın 67. dakikasında Chelsea tartışmalı bir golle skoru 2-1'e getirdi. Azpilicueta'nın getirdiği topta Liverpoollular topun çizigiyi geçtiği gerekçesiyle itiraz etti. Ancak başarılı oyuncunun çevirdiği topta Diego Costa skoru 2-1'e getirdi. 

Golden sonra Liverpool Chelsea üzerindeki baskısını arttırsa da golü bulamadı ve maç 2-1'lik Chelsea üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu galibiyetle Chelsea ligdeki puanını 29'a çıkarırken, Liverpool 14 puanda kaldı.