Abdullah Avcı: "Şampiyonluk konuşmak yanlış"

Video yükleniyor...

Ligde lider durumda bulunan ve Galatasaray deplasmaından da 3 puan çıkarmayı başaran Medipoal Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda Lig TV'ye açıklamalar yaptı.

BASIN TOPLANTISI

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, oyunun kendi istedikleri gibi şekillendiğini belirterek, "İkinci yarı olgun bir takım gibi oynadık. Son derece sağlıklı bir galibiyet aldık." dedi.

Galatasaray'ın hücum pozisyonlarının hep sol kanattan çıktığını anlatan Avcı, "Oyunun yönünü değiştirerek bu opsiyonlarını ortadan kaldırdık. İlk yarının 1-1 bitmesi sonrası, ikinci yarıda üzerimize daha çok geleceklerini biliyorduk. Rakibi bireysel anlamda başka alanlara yönlendirdik ve bunda da başarılı olduk. Bu şekilde Bruma etkisiz hale geldi." diye konuştu.

Aldıkları galibiyetin kendilerini çok memnun ettiğini aktaran başarılı teknik adam, "Onuncu hafta itibariyle lideriz. Ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı konumundayız. Bu da bizi mutlu ediyor. Liderlik ve şampiyonluk konusu çok konuşuluyor. Bunlar sonuçtur ve hafta hafta bakıyoruz. Burada hiç kazanamamıştık. Bunu başardık. Galatasaray'ın evinde üst üste 2 yenilgi aldığı da çok azdır. Oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Takım maliyetlerinin yıllık 20 milyon avro civarında olduğunu anlatan Avcı, "Her oyuncu değerlidir. Önemli olan saha içinde yapılan organizasyondur. En fazla yerli oynatan takımız. Kulübümüzün önemli bir yapılanması var. Bu başarıyı tek başıma ben sağlamıyorum. Bizi bu noktaya taşıyan oyuna da saygı duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı ayrıca, Galatasaray taraftarlarının Emre Belözoğlu'na yönelik tepkilerinin hatırlatılması üzerine, "Emre tecrübeli bir oyuncu. Tepkilere rağmen dimdik ayakta durarak oyun kalitesini göstermiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Aytemiz Alanyaspor - Gaziantepspor maçı canlı skor


Kardemir Karabükspor - Bursaspor maçı canlı skor


Çaykur Rizespor - Adanaspor maç canlı izle


Osmanlıspor - Kayserispor maçı canlı izle