Aatif tamam Van Der Wiel sırada

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Hollandalı Gregory Van Der Wiel ile İstanbul'da görüşmesinin ardından oyuncunun son kararını beklerken her konuda anlaşmaya vardığı Aatıf Chahechouhe için ise gün sayıyor.

Anlaşmanın ardından tatile çıkan Faslı golcü, İstanbul'a davet edilirken Chahechouhe için imza töreni düzenlenecek. Tecrübeli oyuncu, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe'nin yeni sezon kampına katılacak

Sarı Lacivertliler'de geleceği merakla beklenen isim ise Luis Nani.

Portekiz Milli Takımı ile Fransa'da düzenlenen Euro 2016'da mücadele eden ve ülkesiyle birlikte son 16 turuna kalan Nani için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri sıraya girmiş durumda...

Eski takımı Manchester United'dan Atletico Madrid ve Inter'e kadar birçok kulübün talip olduğu Nani için son olarak Everton devreye girdi.

Liverpool Echo Gazetesi, Everton'un Luis Nani için Fenerbahçe'ye 3.8 milyon sterlin teklif ettiğini yazdı. Haberde, Roberto Martinez'in yerine teknik direktörlüğe getirilen Ronald Koeman'ın Nani'yi takımda görmek istediği belirtildi.

Everton'un bu sezon transfere 100 milyon euro bütçe ayırdığını yazan gazete, bu paranın bir kısmının Nani'nin transferine gidebileceği vurgulandı. Portekizli oyuncuya, İspanyol ekibi Valencia'nın da talip olduğu ve yüksek bir kontrat teklif ettiği de dile getirildi. Fenerbahçe ise Luis Nani için 8.5 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

Macaristan - Portekiz maç sonucu ve özeti

İzlanda - Avusturya maç sonucu ve özeti