"70 dakika 10 kişi oynamak kolay değil"

"70 dakika 10 kişi oynamak kolay değil"
PTT 1. Lig'de Karşıyaka'ya 1-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Oyunun geneline baktığımızda, 10 kişi olmamıza rağmen pozisyonları bulan bizdik" dedi.

Diyadin, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuna iyi başladıklarını ancak 10 kişi kalmalarının kendilerini etkilediğini belirterek, şunları kaydetti:

"10 kişi kalmamız bizi etkilese de oyunun geneline baktığımızda, 10 kişi olmamıza rağmen pozisyonları bulan bizdik. Yazık oldu diyebilirim. 70 dakika 10 kişi oynamak kolay değildi. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama derbiyi kaybetmiş olduk."

Karşıyaka karşısında maça yedek kulübesinde başlayan ve son 3 dakikada görev yapan Björn Vleminckx'in 7 haftadır penaltı dışında golünün olmadığını hatırlatan Diyadin, "Böyle bir durumda başka bir oyuncuya şans vermek gerekiyordu" şeklinde konuştu.

Diyadin, kırmızı kart pozisyonuyla ilgili olarak da, "Hafta içinde hepsi uyarıldı, çok sürpriz olmadı" ifadesini kullandı.

Ligde 3 maçtır kaybettiklerini hatırlatan Metin Diyadin, "Kaybetmek doğal olarak çok normal değil, bunların hepsi değerlendirilecek" diye konuştu.