62 yaşında 23 tur!

62 yaşında 23 tur!
Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, 2 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına başlayan bordo-mavili takım, ikinci çalışmasını bu sabah kondisyona yönelik bir antrenmanla gerçekleştirdi.

Antrenmana, sağlık kontrollerine giden Onur, Fatih, Zeki Ayvaz, Bourceanu, Malouda, Bosingwa ve Colman ile izinli olmadığı halde Trabzon'a dönmeyen Bamba katılmadı.

Futbolcularla dün yaklaşık 2 saate yakın bir toplantı gerçekleştiren Halilhodzic, antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı daha yaptı. Malzemeci ve sağlıkçıların da yer aldığı toplantı yaklaşık yarım saat sürdü.

Halilhodzic, yaklaşık 1 saat boyunca koşu yapan bordo-mavili futbolculara da ayak uydurdu. 62 yaşındaki Boşnak teknik adam, bordo-mavili takımın antrenman yaptığı sahada büyük bölümü futbolcularla aynı tempoda olmak üzere 23 tur atttı. Basın mensuplarına "merhaba" diyen Halilhodzic, form tuttuğunu söyledi.

- Kronometre esprisi

Koşunun ardından elindeki kronometrenin bozulduğunu fark eden deneyimli hoca, saha kenarından yeni kronometre istedi. Bu sırada espri de yapan Boşnak hoca, "Trabzonspor’a ait kronometre olmasın, başka kulüplere ait olsun. Trabzonspor’un kronometreleri bozuluyor" dedi.

Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan bordo-mavili takım, 17 günlük kamp çalışmaları yapmak üzere 19 Temmuz Cumartesi günü Avusturya'ya gidecek. Bordo-mavili takım, özel uçak ile saat 10.30'da Avusturya'ya hareket edecek.