"4 puan bizim için yetersiz"

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Jacgues Bonnevay, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in cezası nedeniyle düzenlenen basın toplantısına katılan Bonnevay, karşılaşmanın skorundan memnun olmadıklarını belirtti. Ligde 4. maçlarından da beraberlikle ayrıldıklarını dile getiren Bonnevay, "Bu 4 puan bizim için yetersiz. Bilin ki hepimiz bunun farkındayız" dedi.

Bonnevay, maça Yusuf Erdoğan'ın çok güzel golüyle başladıklarını belirterek, "Yazık olan konu şu ki; daha sonra 2 fırsat karşımıza çıktı, bunları değerlendiremedik. Skoru erken bir şekilde açabilsek daha rahat olurdu. Maçı detaylı bir şekilde inceleyip hakkını vermek isterseniz, beraberlik normal bir skor. Maçın hakkı beraberlikti diyebiliriz. Neden bunu söylüyorum, çünkü Onur'un birkaç muhteşem kurtarışını gördünüz. Onur, bunları kurtarmasa daha farklı bir sonuç olabilirdi" diye konuştu.

Takımda neleri geliştirmeleri gerektiğini teknik direktör Vahid Halilhodzic ile oyuncuların bildiğini anlatan Bonnevay, gol sorununa çözüm üretmeleri gerektiğini kaydetti.