3 transfer geliyor!

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi play off turunda Arsenal ile İstanbul'da golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic futbolcularına teşekkür etti.

Arsenal maçı sonrası yöneticilerin de bulunduğu soyunma odasında futbolcularına bir konuşma yapan hırvat teknik adamın, "maça çıkarken favori arsenal'di. Ancak siz mücadele edince, futbolun gereklerini yerine getirince favori kalmadı. Arsenal'i eleyebileceğinizi gösterdiniz. ben size mücadelenizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

90 dakika sonunda tek eksiklerinin gol olduğunun altını çizen Slaven Bilic'in, "Her şeyi yaptınız, mücadele ettiniz oyununuzu kabul ettirdiniz tek eksiğiniz gol atmaktı onu da Londra'da yapacağınıza inanıyorum. Ben bu turu geçeceğinize başından beri inanıyorum" diye konuştu.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven bilic'in maçtan sonra gökhan töre ile de özel olarak görüştüğü ve 1 hafta içinde özel çalışmalar yaparak arsenal ile yapılacak rövanşa hazırlanmasını istediği belirtiliyor.

Gökhan Töre'nin antrenman eksiğini 1 haftada takımdan ayrı olarak yapacağı çalışmalarla gidermesi bekleniyor. Bilic'in Arsenal maçı öncesi Gökhan Töre'nin son durumuna göre bu futbolcuyu görevlendirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta merak edilen bir diğer konu ise Atiba Hutchinson'un son durumu.. Sakatlığı kısmen geçen ancak teknik direktör Slaven Bilic'in riske atmadığı Atiba'nın Londra'daki rövanş maçında forma giymesi bekleniyorw

Arsenal maçı sonrası siyah beyazlı yöneticilerin de oynanan oyundan memnun kaldıkları ve teknik direktör Slaven Bilic'i tebrik ettikleri bildirildi.

Yöneticilerden transferle ilgili son durum hakkında bilgi alan Slaven Bilic'in ligin ilk haftasına kadar sağ bek, orta saha ve defansın göbeği için yapılacak takviyeleri istediği belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki hafta içinde 3 önemli transfere imza attırması ve takımı takviye etmesi bekleniyor..