"20. şampiyonluğu bekliyoruz"

"20. şampiyonluğu bekliyoruz"
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin, 19. şampiyonluğu kazanan futbol takımından önümüzdeki sezon 20. şampiyonluğu beklediklerini söyledi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında, kulüp yönetim kurulu raporunu okuyan Şahin, tüzükteki değişikliklerle ilgili bilgi verdi.

Tüzük değişikliğinin ana hedefinin Fenerbahçe'yi 1 milyon üyeli bir spor kulübü ve her açıdan güçlü bir kulüp haline getirmek olduğunu kaydeden Şahin, "Geçen 3 aydaki çalışmalarımızın en önemlisi, kulübün geleceğini güvence altına alacak ve çok kısa zaman içinde kulübümüzü her alanda dünyanın en çağdaş, en büyük spor kulüpleri ve en etkin sivil toplum örgütleri arasında yer almasını sağlayacak olan tüzük değişikliğimizin yapılarak, tüzük genel kurulundan ve dernekler masasından geçirilip onaylatılmasıdır" diye konuştu.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 19. şampiyonluğunu kazandığını hatırlatan Turhan Şahin, şöyle devam etti:

"Futbol takımımızın 19. şampiyonluğu kazanması bizleri son derece sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Bu başarıdan dolayı teknik kadromuza, futbol şubesinde çalışanlarımıza ve şampiyonlukta büyük emeği geçen futbolcularımıza, tarihimizde çok özel yeri olacak 19. şampiyonluğu camiamıza kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon da aynı başarıyı tekrarlayarak 20. şampiyonluğu kazanmalarını ve formamıza 4. yıldızı takmamızı bütün camia olarak kendilerinden beklediğimizi hatırlatmak istiyoruz."

Şahin, erkek basketbol takımının da Galatasaray ile girdiği çetin mücadelenin ardından Türkiye ligi şampiyonu olduğunu belirterek, gelecek sezon Avrupa'da başarılı olması için transfer çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Turhan Şahin ayrıca, amatör şubelerdeki başarılarla ilgili de bilgiler verdi.