"2-3 transfer daha yapacağız"

"2-3 transfer daha yapacağız"
Sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Antalyaspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Buraya geldiğimizden beri 3 oyuncu kardeşimiz aramıza katıldı. Tahminim 2-3 oyuncu daha katılacak ve sonra transferi kapatacağız" dedi.

Afyon Futbol Fest 2015 Turnuvası'na katılmak üzere kente gelen Antalyaspor, sezon hazırlıklarını burada sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, sabah çalışmasını Şimşek gözetiminde, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirdi. Oyuncular, yaklaşık 1 saat süren idmanda iki gruba ayrılarak koşu yaptı.

Antalya temsilcisinde, yeni transferlerden Koray Arslan ilk kez takımla çalışmaya katıldı. Geçen sezon Akhisar Belediyespor forması giyen sağ bek Koray, çalışmayı yardımcı antrenör eşliğinde koşuyla tamamladı.

Yusuf Şimşek, idmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da güzel bir ortam bulduklarını söyledi. Kampın oldukça iyi geçtiğini, futbolcularının da iyi çalıştığını belirten Şimşek, "Şu ana kadar çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadık. Umarım böyle devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatan Şimşek, yeni oyunculardan Dejan Lazerevic ve Serdar Özkan'ın dün, Koray Arslan'ın ise bugün takımla çalışmalara katıldığını dile getirdi.

Şimşek, çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi.

"Buraya geldiğimizden beri 3 oyuncu kardeşimiz aramıza katıldı. Tahminim 2-3 oyuncu daha katılacak ve sonra transferi kapatacağız. Neredeyse istediğimiz bütün oyuncular alındı. Bundan dolayı başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Lazerevic hazır. Serdar Özkan'ın ise 3-4 gün içinde hazır olacağı düşüncesindeyim. Koray Arslan daha önce Antalyaspor'un oyuncusuydu. İnşallah onun için de hayırlı olur."

Antalyaspor taraftarlarının Kocaelispor ile hazırlık maçı yapmalarını istediğinin hatırlatılması üzerine Şimşek, "Görüşmelerimiz sürüyor. Benim için sıkıntı yok. Kocaelispor kardeş takımımız. İnşallah oynarız" diye konuştu.