10'lardan hangisi Kartal olacak?

Video yükleniyor...

Şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenord'u Hollanda'da 2-1 yenerek flaş bir skora imza atan Beşiktaş'ta transfer için yeniden düğmeye basıldı.

Hem Gökhan Töre hem de kulübü Rubin Kazan ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, bu transfer için kaynak arayışına girdi.

Gökhan için Rubin Kazan'a 3.5 milyon euro nakit para vermesi gereken Beşiktaş, Arjantinli Manuel Lanzini içinde pazartesi günü yeniden River Plate ile masaya oturacak.

İsmi gündeme gelen ve girişimlerde bulunan faslı orta saha oyuncusu younes Belhanda'nın maliteyi ise siyah beyazlılara yüksek geldi.   

Hafta sonu Bodrum'da transferleri yeniden masaya yatiracak olan Beşiktaş futbol Komitesinin kendileri bir yol haritası çizecegi kaydedildi.

Feyenoord
ile çarşamba günü oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına perşembe akşamı tek antrenmanla başlayşan siyahh beyazlılar günü izinli geçirdi. Beşiktaş, hazırlıklarına cumartesi günü çift antrenmanla yeniden başlayacak.

Feyenoord maçında sakatlanan ve çekilen mr sonucunda sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık belirlenen Oğuzhan Özyakup'un  tedavisine devam ediliyor. Oğuzhan'ın yetiştirilmesi zor olsa da Feyenoord rövanşında oynayabilecek hale gelmesi için yoğun uğraş veriliyor.