10 numaraya sürpriz aday!

10 numaraya sürpriz aday!
Beşiktaş Futbol Şubesi buluştu ve 10 numara pozisyonuna yapılacak takviyeyi masaya yatırdı.

Toplantıda, teknik direktör Slaven Biliç'in onay verdiği iki oyuncu; Bryan Ruiz ve Jose Sosa konuşuldu.
 
Zirvede kesin bir sonuç alınamadı fakat transferin son günü olan 1 Eylül'e kadar ya Kosta Rikalı ya da Arjantinli'den biri kadroya dahil edilecek.
 
BEŞİKTAŞ'TA dün 10 numara pozisyonuna yapılacak transfer için futbol şubesi üyeleri bir araya geldi... Belirlenen 2 aday; Bryan Ruiz ve Jose Sosa saatlerce konuşuldu ancak sonuç alınamadı...
 
Teknik direktör Biliç'in onay verdiği Fulham'ın Kosta Rikalı futbolcusu Ruiz ve M.Kharkiv'de oynayan geçen sezonu da A.Madrid’de kiralık geçiren Arjantinli Sosa için yapılan görüşmelerde gelinen son nokta dün yöneticiler tarafından masaya yatırıldı. Oyuncuların maliyeti ve alınacak verim üzerinde uzun süre konuşuldu. Fakat toplantının sonunda kimin alınacağına karar verilemedi.
 
BUNA karşın siyah-beyazlıların vakti de daraldı. Çünkü transfer sezonu 1 Eylül'de kapanacak. Kesin olan tek şey bir var, o da 10 numara pozisyonuna bir takviye yapılacağı.
 
Çok büyük olasılıkla başka bir aday da artık gündeme gelmeyecek ve her ikisi de 29 yaşında olan iki futbolcu; Ruiz ve Sosa'dan biri tercih edilecek. Siyah-beyazlı yönetim önümüzdeki 9 günde bu kararı verecek ve transferi gerçekleştirmek için son adımlarını atacak.