İngiliz devleri Barış Alper'in peşinde! 25 milyon Euro...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'a İngiliz devleri talip oldu. 

HITC'de yer alan habere göre, İngiltere Premier League ekiplerinden Mancehster United ile Tottenham, genç yıldızı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.
 
23 yaşındaki oyuncu hakkında scoutların gözüne çarpan ilk özelliğin Barış Alper'in çok yönlü olması olduğu vurgulanan haberde, "Yılmaz sahanın hemen hemen her yerinde görev alabilen olağanüstü bir oyuncu" ifadeleri kullanıldı. 

Ange Postecoglou yönetimindeki Tottenham'ın gelecek sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için bu transfere ihtiyaç duyduğu vurgulanırken milli futbolcunun Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olduğuna dikkat çekildi.

25 milyon Euro detayı

Haberde sarı kırmızılıların Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini 25 milyon Euro olarak belirlediği aktarıldı. Galatasaray ile sözleşmesi olduğu için Barış Alper'i isteyen takımların ciddi bir bedel ödemek zorunda olduğu detayına yer verildi.

Galatasaray ile bu sezon istikrarlı bir şekilde forma şansı bulan Barış Alper Yılmaz 51 maçta süre alırken 6 gol 9 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN